Hakkımızda

GÜL ELEKTRİK

Gül Elektrik hizmette kalite anlayışı, bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatma sektörünün öncü kuruluşlarındandır. Türkiye’de uzun yıllar Osram ile birlikte çalışan Gül Elektrik, ampul alanındaki tüm çeşitleri ve yenilikleri toptancılar vasıtasıyla müşterilerine sunmuştur. Başarısını yine bir dünya markası olan VLM duy ve komponentleri, elektronik balast, transformatör ve led sistemleri ile de göstermiştir.

JUPİTER

BAYİ GELİŞİMİ
Gül Elektrik JUPITER markasıyla üst kalite aydınlatma armatürlerini Türkiye, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Orta Asya'ya sunmaktadır. Zengin ürün yelpazesi, ürün kalitesi ve uzmanlığıyla sektörde aranan bir marka haline gelen JUPITER aydınlatma alanında tüm ihtiyaçları stoklu olarak karşılamaktadır. Markanın ürün gamı dekoratif ev aydınlatma ürünlerinden, dış aydınlatmada sokak, park, bahçe aydınlatmasına, mağaza ve vitrin aydınlatmasından, endüstriyel aydınlatma ürünlerine, otel, ofis aydınlatmasından, LED sistemleri, yılbaşı aydınlatması, balast ve trafolara, projektörlerden, sensor ve komponentlere kadar uzanan geniş bir yelpazeye yayılıyor

DAĞITIM AĞI
Aydınlatma armatürü alanında Gül Elektrik bünyesinde markalaşan JUPITER, dağıtım ağını hızla büyüterek tüm Türkiye genelinde partnerlikler kurdu. .Tüm Türkiye'yi kapsayan bayilik ağıyla JUPITER, depo yönetimi, dağıtım ağı ve lojistiği ile aydınlatma alanında önemli bir açığı kapatıyor.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ
Her dönemde aydınlatma alanında tüm ihtiyaçlara geniş seçenekler sunan Jupiter markası ev aydınlatmasından, mağaza aydınlatmasına, ofis aydınlatmasından, bahçe aydınlatmasına, Led aydınlatmalardan, yılbaşı aydınlatmalarına kadar her tür ihtiyaca seçenek sunmaya devam edecek. Jupiter yüzlerce aydınlatma armatürü modeli ve renk seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca cevap vermeye devam etmekte. 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN