SağlıkPoliklinik Şu anda kapalı

Özel Alman Galata Polikliniği

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 3539 Yorum Yap

Hakkımızda

Tarihi yarımadanın içerisinde  yer alan Galata Polikliniğimiz; uzman hekim  kadrosu  ve  güler yüzlü  ekibiyle, yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyerek misafirlerimizin kendilerini güvende ve huzurlu hissetmelerini sağlamayı ilke edinmiştir.

Kişiye özel sağlık hizmeti sunma prensibiyle ön plana çıkan Galata Polikliniğimiz; Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerinden polikliniklere, Acil Yardım hizmetinden  tedavi  hizmetlerine, Laboratuvar  tetkiklerinden Dijital Görüntüleme işlemlerine ve Kişiye Özel Check-up panellerine kadar her alanda sağlık hizmeti sunuyor.

Galata Polikliniğimiz bünyesinde, Türkiye’nin tüm deniz limanlarında Cruise’lara özel olarak verdiği  medikal sağlık hizmetlerinde; yerel kurumlarla sağlık koordinasyonu sağlayarak  talep edilen tayfa ya da yolcuların randevularının düzenlenmesi, tahlil ya da görüntüleme tetkiklerinin yapılması da  sağlanmaktadır. İhtiyaç halinde tüm cerrahi işlemler uzman ekipleri tarafından değerlendirilip operasyonları planlanarak, yabancı hastalara sağlık hizmeti sunma konusunda deneyim ve eğitime sahip olan personelleri eşliğinde, tüm hizmetler kusursuz bir şekilde sunulmaktadır.

Tedavileri sonuçlanan ya da devam eden tayfa veya yolcuların sağlık hizmetinin ve konaklama ihtiyaçlarının giderilmesi, uçuş ve seyahat ihtiyaçlarının organize edilmesi, ihtiyaç durumunda hava ya da deniz ambulans hizmetinin sunulması da vermiş olduğu hizmetler arasındadır.

Merkezimizin, tüm özel sigorta şirketleri ve bankalarla anlaşmaları  bulunmakta ve   hasta profilini bankalar, özel şirket çalışanları, sigorta şirketleri ve oteller bölgesi oluşturmaktadır.

Alanında eğitimli  sağlık personelimiz  ve güler yüzlü ekibimiz  ile tedavi hizmetlerini son derece hızlı bir şekilde sunan  ve tüm işlemler boyunca kesintisiz sağlık hizmeti anlayışı ile  devam eden Galata Polikliniğimiz, 14 yıldır Karaköy’de fiziki şartların her geçen gün değişmesine rağmen, etkin ve kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden, adeta en şık restoranların, otellerin yarıştığı ve kafeler bölgesi  olmaya çalışan bölgenin  değişen yapısının içerisinde artan branş ve yenilenen teknolojisi ile kendisine  güçlü bir yer edinerek sağlık ihtiyaçlarında  tercih edilen bir  kurum olarak  hizmet vermenin onurunu yaşamaktadır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN