Hakkımızda

 1998’de Budun Company ile başlayan bu yolculukla 17. yılını dolduran Bun Design 2 Mağaza ile çıktığı bu yolda, 33 Mağaza ile rakip ve sektörün bir çok markalarına vizyon ve misyon açısından da öncülük etmektedir.
 
Biz Sizi Seviyoruz!
Ürün seçimi ve bunları sergilemekte çok eğleniyoruz. Sizi güldürmek, hediyelerinizde farkınızı ortaya koymanızı sağlamak bizi mutlu ediyor.
Bun Design müşteri bakış açısı daha farklı, daha arkadaşça, daha samimi ve daha şeffaf.
 
www.bundesign.com Ne Zaman Kuruldu?
 
bundesign.com 2008 yılında kuruldu. E -Ticaret bünyesine çok hızlı giriş yapan Bun Design İstanbul Merkez ofisinden, Tüm Türkiye ‘ ye en geç 48 saat içerisinde hediyelerini ulaştırıyor.
 
2012 Yılı sonunda E – Ticaret Direktörü Erkin Erol ile birlikte tamamen tasarımı değişen, tüm sosyal mecralarda çalışmalara başlayan Bun Design 2015 yılı dahil sorunsuz bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.
 
2016 yılı ve sonraki yılları için bol bol sürprizler hazırlayan Bun Design sizleri çok şaşırtacak.

Etiler’de 20 metrekarelik küçücük bir mağazayla, kurucularının kendi zevkleri olan ürünlerle başlayan bu serüven, şu anda Türkiye’de 20 mağazadan oluşan bir tasarım zinciri haline geldi. Çağdaş tasarımlar ve kişisel dokunuşlarda yaşama renk ve eğlence getirmek Bun Design’ın misyonudur. Bunun için eşsiz stilde form, renk ve malzemeden ürünler seçilir. Ürünlerimizin her birinin müşteri tarafından kolayca tanınabilir, hoşa gidebilecek ve farklı stilde algılanabilir olmasıdır.

 

Yaşama, fonksiyonel tasarım ve eğlence ekliyoruz. Bunun için eşsiz stilde form, renk ve malzemeden ürünler seçiyor ve teknik kalitesi kadar geniş tüketici kitlesi için uygun fiyatlı olmasına da önem veriyoruz. Bütün bu ürün gamına uygun atmosferdeki perakende mağazalarımızda müşterilerimizle buluşturuyoruz. Ürünlerimizin her biri müşteri tarafından kolayca tanınabilir ve hoşa gidebilecek sağlam bir marka yaratıyoruz.

 

Saatler, çerçeveler, aydınlatmalar, küçük mobilyalar, ajanda ve defterler, mutfak banyo aksesuarları, kişisel aksesuarlar, rengarenk çantalar ve cüzdanlar, masa ve ofis aksesuarları ürün gamımızı oluşturmakta.

 

Bugün, dünyanın farklı ülkelerinden bir çok tasarımın bulunduğu mağaza koleksiyonumuzdun yanında tasarım ilkesi ve çıkış noktası olarak günlük yaşamda kullandığımız, işe yarayan, tasarım değeri olan ürünleri üretmeye başladık.  Özellikle 2016 yılında kendi üretimi olan aydınlatma ve mobilya üzerine önem vererek hem mağazalarında hemde Internet sayfasında müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

 

Web sitemizde markamızın renkli ve birleştirici kimliği ön plandadır.  Web sitemiz BUN DESIGN markasını ve ürünlerini temsil eden en önemli online ekran olduğu için www.bundesign.com sitesini tamamen yenilemek için adım attık. 2016 Haziran ayında AjansTR ile yapılan ortaklığımız ile sitemizi tamamen yenileyerek ziyaretçi sayımızı artırdık. Yenilenen sitemizde ürün resimleri ve ürün açıklamaları daha detaylı ve anlaşılır şekildedir. Canlı Destek ile ziyaretçilerimize site içindeyken daha hızlı yardımcı olabiliyoruz.  Bun Design İstanbul Merkez ofisinden, Tüm Türkiye ‘ ye en geç 48 saat içerisinde hediyelerini ulaştırıyor.

 

2016 yılı ve sonraki yılları için bol bol sürprizler hazırlayan Bun Design sizleri çok şaşırtacak.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN