Hakkımızda

DRAFT EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

Biz Kimiz?

Draft Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, yenilikçi düşünce yapısı, dinamik ve tecrübeli kadrosu ve birçok bölgesel-ulusal sivil toplum ve kamu kuruluşlarıyla geliştirdiği işbirlikleriyle yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilere hizmet veren, saygın bir yurtdışı eğitim danışmanlığı firmasıdır.

Draft Professional Services,  6 yıldır bünyesinde yer alan Elmatur Seyahat Acentesi (TÜRSAB’a kayıtlı A Grubu seyahat acentesi),  “Re-Vize” Profesyonel Vize Danışmanlık Hizmetleri ve  Draft Ajans firmalarına ilaveten bünyesine Draft Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı‘nı da katarak faaliyet alanlarını genişletmiştir. Bugüne kadar Balkanlarda Eğitim markası adı altında sürdürülen eğitim danışmanlığı hizmetinin kapsamı, Draft Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı markası ile genişletilerek öğrencilerin dünya sıralamasında ilk 1000’de yer alan üniversitelere ve dünyanın en iyi dil okullarına yönlendirilmesi hedeflenmektedir. 

Amacımız, sürekli kendini geliştiren ve yenilikleri uygulamaya geçiren eğitimli ve deneyimli danışman kadromuz ve yurtdışında oluşturulmuş genç ve dinamik operasyon ekiplerimizle öğrencilerin ihtiyaçlarını en doğru biçimde saptayıp gerekli yönlendirmelerde bulunmak ve eğitim aldıkları sürece kapsamlı ve eksiksiz bir danışmanlık hizmeti sunmaktır.

Danışmanlık hizmeti, aynı zamanda bir rehberlik hizmetidir. Bu nedenle her öğrencimiz için en doğru yönlendirmeyi net ve eksiksiz olarak yerine getirmek bizim sorumluluğumuzdur. Biz işimizi çok seviyoruz, saygın ve dürüst bir çizgide yapmak en önemli ilkemiz. 30 u aşkın personelimiz, yurtiçi-yurtdışı  ofislerimiz ve Draft Professional Services çatısı altındaki tüm diğer departmanlar ile işbirliği yaparak ve faaliyet alanlarımızı genişleterek sizlere hizmet sunmaya devam ediyoruz.

Faaliyet Alanlarımız

1- Yurtdışında Üniversite Eğitimi

- Lisans

- Lisans Tamamlama

- Yüksek Lisans

- Doktora Programları

- Uzaktan Eğitim

2- Yurtdışında Dil Eğitimi

3- Yaz Kampları 

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN