Mağazalar Şu anda açık

Sortie

(0 Yorum)
4
Görüntülenme - 931 Yorum Yap

Hakkımızda

Sortie bijuteri olarak, aksesuar dünyasına yapmış olduğumuz hızlı giriş ile her yaştan bayanın zevkine uygun ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Bayanların aksesuar konularına düşkünlükleri düşünülerek çeşitliliğe önem vermiş bir firma olarak müşterilerimizin tercihi olmaya devam etmekteyiz. Yenilikleri sürekli olarak takip ederek, modaya uygun ürünlerin satışını gerçekleştirme hususunda büyük önem vermekteyiz. Firmamızda bulunan geniş ürün yelpazesi sayesinde aradığınız her türlü aksesuarı bulmanız mümkün olmaktadır.

Gerek sosyal medya hesaplarımız üzerinden, gerek web sitemiz üzerinden ürünlerimizin görsellerini görmeniz mümkün olmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi konusunda hiçbir şüpheniz olmamalıdır. Firmamızın Türkiye çapında toplamda 21 adet şubesi bulunmakta olup, şubelerimizin hepsinde satışa sunulan ürünlerimiz günümüz modasının aranan ürünleri arasındadır.  Özel günler, doğum günleri, kadınlar günü gibi zamanlarda sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu sortie bijuteri olarak firmamızdan geçmektedir. Güzel bir doğum günü sürprizi olarak, şık bir bileklik, kolye ve yüzükten oluşan bir set takımı hazırlamanız mümkün olmaktadır. Sevdiğinizin kalbini fethetmenin en güzel yolu mükemmel takılardan geçmektedir.

Satış ekibimiz ihtiyaçlarınız doğrultusundaki tüm ürünleri belirli kategoriler halinde bir düzende satışa sunmaktadır. Web sitemizde satışa sunulan ürünleri kolaylıkla bulmanız hedeflenmiş olup, bu sebeple kategorileri alt kategorilere ayırarak filtrelemeye imkân sağlamış bulunmaktayız. Bayilerimiz aracılığı ile daha geniş kitlelere ulaşmanın gayesini taşımaktayız. Bayilerimiz merkez firmamızın gerçek temsilcileri olarak satılan ürünlerin garantisini vermekte ve firmamızı en iyi şekilde temsil etmektedirler. Firmamızın bayisi olmak istiyorsanız web sitemiz üzerinde bulunan iletişim numaralarımız aracılığı ile tarafımıza ulaşmanızı önemle bilgilerinize sunmaktayız. Bayi ağımıza katılarak sizler de firmamızın kaliteli ürünleri sayesinde büyük bir müşteri portföyüne sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Hedefimiz daha büyük bir kitleye hızla ulaşmak olup, bu amacımız çerçevesinde ürün çeşitliliğimizin artışına ve bayi ağımızın genişlemesine önem vermekteyiz.

Satışa sunmuş olduğumuz ürünlerimizin tamamı kalitenin, şıklığın ve zerafetin izlerini taşımaktadır. Zevk sahibi olan müşterilerimizin ihtiyaçları baz alınarak her geçen gün değişen moda trendine ayak uydurmak adına ürünlerimizi sürekli olarak güncel tutmaktayız. Ürün stoklarımızla ilgili hiçbir zaman problem yaşanmamaktadır. Stok takibini yapan ekibimiz sürekli aranan niteliklerdeki tüm ürünlerinin stoklarını her daim canlı tutmaktadırlar. Web sitemiz üzerinde görüp, beğendiğiniz herhangi bir aksesuarı temin etmek istediğiniz an firmamız müşteri temsilcileri sizlere yardımcı olmaktadır. Firmamızla iletişim kurmak için tek yapmanız gereken çağrı merkezimizde bulunan müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçmektir.

Satışta bulunan ürünlerimizin tamamını bütün bayilerimizde bulmanız mümkün olmaktadır. Hediye olarak satın aldığınız herhangi bir ürünün değişimini başka bir bayimizden yapabilmenize olanak sağlamaktayız. Hediyelik ürünlerin değişim kartlarını almayı unutmayınız. Bayilerimizde bulunan ürünlerin stoklarda olup olmadığı hakkında bilgi almak için bayiler arası oluşturulan web ağımızdan gerekli kontroller yapılarak aradığınız ürünün hangi bayiimizde olduğu hakkında bilgi sahibi olabilmeniz mümkün olmaktadır.

Online satışın güvenilir adresi olarak kaliteyi uygun fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile hizmetinize sunmaktayız. Online satış güvenliğinizin sağlanması amacı ile hiçbir kişisel bilginiz ve kart numaralarınız depolanmamaktadır. Her ürün alışverişinizde yeniden giriş yaparak ürünlerimizi güvenle satın alabilirsiniz. Mağazalarımıza direk gelerek ürünlerimizin kalitesini daha yakından görmek istediğiniz her an firmamızda sunacağımız ikramlarımızla siz değerli müşterilerimizin firmamıza olan gönül bağını kuvvetlendirmeyi hedeflemekteyiz. Hedefimiz her daim dürüst bir iş ahlakı ile müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerine zamanında ve hızlı çözümler sunmaktır. Firmamızla kuracağınız ticari ilişkide güven ve kaliteden ödün verilmemektedir. Müşteri hizmetleri yetkililerimiz soracağınız tüm sorular ve sunacağınız tüm görüş, öneri ve şikâyetlerinizi almak için iletişim numaralarımızın başında bulunmaktadır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN