Hakkımızda

Stories Hotel Kumbaracı, Beyoğlu’nun tarihi sokaklarından biri olan Kumbaracı Yokuşu’ndadır. Stories Kumbaracı’da farklı büyüklüklerde 24 oda ve giriş katında kahvaltı hizmetinin sunulduğu bar&restoran ‘Yeni Lokanta’  bulunuyor.

Tarihi cephesi ile İstiklal Caddesi’nin en dikkat çekici bina yapısına sahip olan Stories Kumbaracı, kültürel tarihe bir örnek oluştururken; zamana yenik düşmekten hoşlanmayan ve unutulmamak için kendini her zaman hatırlatan tarihi Pera’nın en gözde mekanı ve Beyoğlu’nun en bilindik mahallesi,  birbirinden farklı mutfaklara sahip restoranları ve konsept eğlence mekanlarıyla meşhur Asmalı Mescit’te yer alıyor. İstanbul gece hayatının kalbi, Beyoğlu’nun aynası Asmalı Mescit bir yandan eğlendirirken, bir yandan da kültür mirasını en ince hatlarıyla ortaya koyuyor.

Stories Kumbaracı’dan Karaköy’e uzanan tarihi dokulu yol üzerinde rastlayacağınız çağdaş sanat galerilerini, butik dükkanları ve antikacıları ziyaret ederek Galata Kulesi’ne de ulaşabilirsiniz.

Stories Hotel Kumbaracı, bulunduğu bölgenin tarihsel yapısına uygun restorasyonu ve 1900’lerin başına ait binası ile Beyoğlu’nun mimari dokusunun büyük kısmını oluşturan Fransız mimarisine hakim. Stories Hotel Kumbaracı’nın yüksek tavanları, dönen mermer merdiveni ve giriş katındaki bar&restoranı, geçmişi günümüz modernizmi ile buluşturuyor.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN