Hakkımızda

 

VRTime, üstün sanal gerçeklik eğlencelerini yaşayabileceğiniz, sanal gerçeklik oyunlarını oynayabileceğiniz, sanal gerçeklik tecrübesi edinebileceğiniz Istanbul’un önde gelen sanal gerçeklik merkezidir. VRTime, herkese, büyük kurulum maliyetleri ve alan gereksinimlerine gerek olmadan en üst düzeyde oyun deneyimi ve sanal gerçekliğe dalma imkanı verir.
Oda ölçekli VR ile, oyuncular alan içinde fiziksel olarak hareket edebiliyor ve bu da kullanıcı için gerçek dünya hareketinin aynısını yapabilmeye ve sanal ortamı daha gerçekçi hale getirmeye yardımcı oluyor.

Başka Bir Gerçekliğe Adım Atın ve onun içinde kendinizi kaybedin.
Gerçeklik abartılabilir, kira fiyatlarının yükselmesi ve günlük stres de buna eklenir – bazen kaçmak istememiz sürpriz değil. Ama tropik bir adada balinalarla yüzmeye gitmek veya kendinizi bir yarış aracına bağlayıp stres ve gerginliğinizi çılgınca bir ralli yarışında boşatmak da mümkün olmayabilir, ama VRTime merkezinde harcayacağınız bir veya iki saat ile bu mümkün.

Türkiye’nin ilk sosyal sanal gerçeklik çarşısı bekliyor.

İstanbul’un en hareketli caddesinin kalbinde, Taksim meydanının İstiklal caddesinde yer alan VRTime, sizi ve arkadaşlarınızı başka bir boyuta götüren üstün teknoloji ile eski usül oyun salonunun tüm sosyal atmosferini içerir.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN