Hakkımızda

Dünya standartlarında, kaliteli ve modern hizmet misyonuyla 1986 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Tüylüoğlu Grup A.Ş, bu misyona uygun olarak 30 yıla yaklaşan tecrübesiyle sektöründe faaliyet göstermektedir.
 
Tüylüoğlu Grup A.Ş. günümüzde beton, kum, çimento, tuğla, izolasyon, hırdavat ve inşaat malzemelerinden oluşan sektör alanlarında geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektöründeki ihtiyaçlara cevap vermektedir.
 
Tüylüoğlu Grup A.Ş, teknolojiye yatırım yaparak, inşaat sektörü için geliştirilen en son teknolojileri projelerine yansıtan, sektöründe lider inşaat malzemeleri tedarikçisi olarak ilk akla gelen firmalardan birisidir. 

Tüylüoğlu Grup A.Ş. teknoloji ve hizmet kalitesinin uyum içinde harmanlandığı, 200 kişiyi aşan uzman personel kadrosuyla, inşaat sektöründe standartları yükseltme ve yaptığı her projede bir adım daha ileri gitme prensibini benimsemiştir.

Kaliteli üretimiyle inşaat sektörünün önemli bir aktörü haline gelmeyi ilke edinen Tüylüoğlu Grup A.Ş, gelecekte de değerlerinden ödün vermeyerek dünya standartlarında Türk inşaat sektörüne büyük katkılar sunmaya devam edecektir. 

1986 yılında çıktığımız bu yolda siz değerli müşterilerimizden aldığımız güçle çok daha emin adımlarla geçmişten geleceğe doğru yürüyoruz.

Saygılarımızla.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN