Hakkımızda

İş dünyasına adım attığımız 2012 yılından bu yana, küresel temelde ve evrensel değerler çerçevesinde bir liderlik ve yönetim ekosistemini oluşturmayı hedefliyoruz. “Karakter İşe Alınır, Yetenek Eğitilir” anlayışını benimseyerek bir araya getirdiğimiz dinamik ekibimizle birlikte çağın gereksinimlerini ve inovatif fikirleri, etkili kurum ve kişilerle buluşturuyoruz. Eşitlikçi, değer üreten, insan odaklı yaklaşımımız temelinde şekillenen kurum kültürümüzü küresel platformlarda temsil ederek misyonumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Sanayi Odası, Türk Hava Yolları, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi kurum ve kuruluşlarla başarılı iş birliklerine imza atıyoruz.

İnfoloji olarak kuruluşumuzdan bu yana ülkenin ekonomik ve sosyal açıdan nabzını tutan İstanbul gibi bir metropolde, öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu ve özel sektördeki paydaşlarımıza akıllı şehrin önemli unsurlarından üstyapı ve altyapı, ulaşım, enerji, teknoloji, çevre, yönetim alanlarında projeler geliştiriyor ve buna dair vizyon oluşturmaya katkı sağlıyoruz.

 

Bilgi biliminden gelen ismimizle büyükşehir ve ilçe belediyelerinin yanı sıra çeşitli özel sektör kuruluşlarıyla da deneyimini paylaşan İnfoloji ailesi olarak, çözüm ortaklarımıza daha yaşanabilir bir gelecek inşa etmek için kurguladıkları yol haritalarında onlara danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Şirketlerin ve kurumların daha iyi yönetilmesini sağlamak, karşılaşılan zorlukları aşmak ve stratejik hedeflere ulaşmak amacıyla İnfoloji’de kurumlara özel çözümler ve yöntemler üretiyoruz. Bu anlamda tüm paydaşlarımıza şehirler için kurguladığımız kent yönetim modelleri ve sürdürülebilir şehir yönetimi yol haritalarını oluşturuyoruz.

 

2015’te İnfoloji bünyesinden doğan yapılanmamız olan Infair (İnfoloji Fuarcılık A.Ş.) ile kongre, fuar, sempozyum organizasyonlarını gerçekleştiriyor, Genç Türkiye Zirvesi ve TRANSİST gibi ulusal ve uluslararası platformlarda söz sahibi organizasyonların tüm süreçlerini yürütüyoruz.

 

Yazılım ve tasarım faaliyetlerimizin tümünü kapsayan teknolojik projelerimizi tek bir çatı altında topladığımız Inlab (İnfoloji Teknoloji ve İnovasyon A.Ş.) ile pazarlama stratejileri, etkinlik, mobil yazılım ve web sitesi çalışmalarımızı bilgi temelli dijital hizmetlerle birleştiriyoruz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN