Hakkımızda

Galata Sanat Merkezi 2015 yılında çalışmaları başlayan 2016 yılında açılışını yapan Di Ay Vay Sanat Merkezinin devamıdır. İsim ile ilgili yaşanan bazı sorunlardan dolayı 2018 temmuz ayında değişikliğe gidilmiştir. Galata Kulesinin hemen yanında teraslı ve büyük bir dershaneye taşınmasıyla tavsiyeler üzerine Galata Sanat Merkezi ismini almıştır.

Kurucu Kubilay Ergül, İzmir ve İstanbul’daki sanat merkezlerinde bugüne dek binlerce sanatsevere hizmet vermiş tecrübeli bir işletmecidir. Bünyesinde 40a yakın eğitmen bulunduran dershanemiz İstanbul’un eğitim konusunda en tecrübeli ve bilgili kadrosuna sahiptir. Kadro kurulurken lisans mezunu olan sanatçıların yanında akademik kariyer ya da icra ettikleri işlerden yola çıkılarak seçim yapılmıştır.

İstanbul’da müzik kursu arayanların isteklerine en iyi şekilde cevap vermek için çıktığımız bu yolda resim, fotoğrafçılık, yaratıcı yazarlık, diksiyon, origami, craft ve yaratıcı drama gibi bir çok alanda eğitim müfredatı oluşturup portföyümüzü genişlettik. Sanat merkezimizde samimi, eğlenceli ve kaliteli bir sanat çevresi oluşturup birçok sanatseveri bir araya getirdik,  gruplar kurulmasına ve kalabalık etkinlikler yapılmasına aracılık ettik. Hep birlikte oluşturduğumuz bu büyük aile ile bir sanat merkezinden çok daha fazlası olduk!

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN