Hakkımızda

NOVITAS, Latincede “yenilikler”, “yeni başlangıçlar” anlamına gelmektedir. NOVITAS Turizm ve Seyahat Acentası, turizmde uzun yıllara dayanan deneyim ve birikimleri yeni bir oluşum içinde birleştirerek, 1997 yılında kuruldu. Sahibi kendi ismini taşıyan bir limited şirkettir. NOVITAS, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 3607 belge numarasıyla A Grubu seyahat acentası olarak faaliyetini sürdürmektedir.

NOVITAS’ın merkezi, İstanbul’da turizm sektörünün nabzının attığı önemli merkezlerden Gümüşsuyu’ndadır. Kastamonu’da ise bölge turizmine hizmet eden bir şubesi vardır.

NOVITAS Turizm’in başlıca faaliyet alanları, yurtdışından turist getirmek (incoming), kongre, seminer, incentive organizasyonları ve son yıllarda ülkemizde hızla gelişmekte olan “kültür turizmi”dir. Şube faaliyetleri, özellikle Batı Karadeniz’de giderek gelişen kültür ve doğa turizmine yöneliktir.

Bunun yanısıra, otel rezervasyonlarından, uçak bileti satışına dek, tüm rutin acentacılık faaliyetleri, NOVITAS’ın deneyimli, özenli ve güleryüzlü personeli tarafından verilir.

Gezmeyi bir tüketim olarak görmeyen; aksine gezilen yerleri çevresi ve kültürüyle bir bütün olarak algılamaya yönelik, katılımcı ve çevreci bir anlayışla yapılan kültür turları, NOVITAS’ın turizm anlayışının özünü oluşturmaktadır.

NOVITAS Turizm, kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği çok sayıda bilimsel kongre ve toplantı organizasyonlarıyla da bu alandaki başarısını kanıtlamış ve bu zorlu alanda var olduğunu göstermiştir.

NOVITAS Turizm, vizyonu, genç ve dinamik kadrosu, insana, doğaya, kültüre, kısacası çevreye saygılı anlayışıyla, turizmde “yeni neslin temsilcisi” olarak başarıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN