Hakkımızda

BVS LUSH HOTEL TAKSİM “Bir İstanbul klasiği”

DOĞU’DAN BATIYA... DÜNDEN YARINA. Dünyanın iki kıta üzerinde yaşanan biricik şehri İstanbul... Antik Yunan, Kelt, Doğu Roma, Ceneviz, Venedik, Osmanlı, Levanten... Binlerce yıllık tarihle örülü, binbir rengin, dokunun kaynaştığı Pera ve Pera’nın kalbi Taksim’de sizi ağırlamak için heyecanla bekleyen çok özel bir otel; BVS Lush Hotel. 

Bugün Taksim’den başlayıp Beyoğlu’dan Galata’ya kadar uzanan tüm bölgenin genel adıdır Pera. Özellikle geçen yüzyıl başlarından itibaren imparatorluk coğrafyasındaki tüm batılıların uğrak noktasıdır. Özellikle 1850’lerden itibaren ağırlığı hissedilen batı mimarisinin en iyi korunmuş yapıları, en görkemli Art Nouveau örnekleri bu bölgededir. Yüzyılların gölgesinde, hala hayat dolu lokantalar, pastaneler, sinemalar, pasajlar, müzeler, kiliseler, konsolosluklar... Konstantinopolis’ten İstanbul’a dönüşen bu büyülü atmosferi hala dünyanın cazibe merkezi yapmaya yetiyor.

İSTANBUL’UN TÜM KÜLTÜREL KODLARI BVS LUSH’DA. BVS Lush Hotel, işte bu eşsiz lokasyonun tam ortasında yer alıyor. Bina, 1890-1900 yılları arasında, Rum mimar İ. Küpecioğlu tarafından inşa edilmiş. Dönemin önde gelen Levanten ailelerine ev sahipliği yapmak üzere inşa edilen yapının ilk adı “Crissoverghi Apartmanı”. 

BVS Lush Hotel, sizlere en özel deneyimleri yaşatmak için füzyon bir içmimari anlayışına sahip. Art Nouveau karakteristiklerine sahip orijinal planlara sadık kalınarak yeniden hayata kazandırılan bina, bugün dünyanın her yerinden misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Tarihi yapının girişinden teras katına geçmişin izleriyle çağdaş minimal çözümleri buluşturuyor, sıcak atmosferinde konfor ve güvenliğiniz için sayısız detaylar sunuyor.

BVS Lush Hotel; Standart, Superior, DeLuxe ve Junior Suite adları altında 94 odaya sahip. Giriş katı-cadde üzerinde keyifle alışveriş yapabileceğiniz mağazaları var. Steak House-Şarap Mahzeni, Nossa Café&Brasserie gastronominin nadide örneklerini konuklarıyla buluşturuyor. 

Toplantı mekanları kurumsal organizasyonlarını eşsiz bir atmosfere taşımak isteyenler için tasarlandı. Haliç’ten Tarihi Yarımada’ya uzanan panoramasıyla Teras Restoran, misafirlerine ömür boyu hatırlayacakları geceler yaşatıyor. SPA hizmeti, yeni bir İstanbul sabahına başlamak ya da o günün yorgunluğunu atmak için birebir.

BVS Lush Hotel; o eski, gerçek İstanbul’u keşfetmek için konaklayabileceğiniz en ideal noktada. Dünyaca ünlü Taksim Meydanı’na yürüyerek 1 dakika uzaklıkta. Alışverişin, sanatsal ve kültürel aktivitelerin, eğlencenin evrensel merkezi İstiklal Caddesi- Beyoğlu’ya yürüyerek 1 dakika, tarihi Ceneviz yerleşkesi Galata’ya 5 dakika uzaklıkta. 

İstanbul’un zaman tünelinde gezerken, keyifle konaklamak isteyen tüm dünya gezginleri gibi sizi de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.  

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN