Hakkımızda

Arşivleme ve depolama sistemleri konusunda kurulduğu günden bu zamana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine hedef edinen firmamız, ihtiyaç ve taleplerinize kaliteli çözüm önerileri getirmektedir.

2002 yılından bu zamana sektörde olan ve her gelişme ve yeniliği yakinen takip eden firmamız, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini en iyi, en hızlı ve en güvenilir bir şekilde karşılamak amacını güderek, çalışanlarını da bu konuda eğitmektedir. Arşivleme ve depolama sistemleri konusundaki tüm teknik donanımları ile alanında eğitimli ve usta çalışanlarını bir araya getirerek harika ürünler ortaya koyan firmamız, her türlü faaliyet alanı için mutlaka kaliteli projelendirme yaparak, sizlerin tüm ihtiyaçlarınıza hızlı bir biçimde cevap vermektedir.

NE YAPIYORUZ?

 

Firmanızın ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti, ücretsiz bir biçimde yaptığımız keşif, ölçülendirme ve mimari çalışma ile projelendiriyor ve sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Firmamız raf sistemleri alanında çelik rafmini rack rafmetal raf, depo rafı, dosya dolabı, soyunma dolabı, hafif yük rafı, lastik rafı, kumaş rafı, raf sistemi gibi ürünlerin üretimi yapıyor ve ihtiyaçlarınızı anında gideriyor.

Siz müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre depo, arşiv, kiler, gıda depoları gibi çok farklı alanda raf sistem modeli üreterek, sektörde bir numaralı olma yolunda da emin adımlarla ilerliyoruz.

Raf sistemlerimizde genel bir ölçü kalıbı bulunmamakta ve müşterimizin talebine göre ölçülendirme yapılarak imalata geçilmektedir. Bu da herkesin her türlü ihtiyacına anında cevap verdiğimiz anlamına gelmektedir.

Öte yandan firma olarak, İstanbul içi raf sistemleri için sizin ihtiyaç duyduğunuz depo ve arşivler için ücretsiz keşif yaparak, projelendirme sonucunda fiyatlandırma yapıyoruz.. Malzemelerimizi tüm Türkiye geneline kargo veya ambar ile gönderiyor, .ücret karşılığında montaj ve sökme işlemlerini de gerçekleştiriyoruz.

VİZYON

Amacımız yenilikleri ve teknolojileri takip ederek depolama ve arşivleme sektörü için en kaliteli rafları üreten firmaların lideri olmaktır. Bu yönde yaptığımız çalışmalar sayesinde müşterilerimize sorunsuz ürünler sunuyor ve güven kazanıyoruz.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN