Hakkımızda

İnterkom Telekomünikasyon, 1991 yılında kurulmuş olup sektörde 25. faaliyet  yılını doldurmaktadır. Geride bıraktığı yıllar  içerisinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, çağa uygun vizyonu ile  istikrarlı bir büyüme göstermiş ve  Türkiye’de alanında öncü firmalar arasında yerini almıştır. İnterpromedya tarafından gerçekleştirilen Türkiye ilk 500 Bilişim Şirketi 2011 yılı araştırmasında 208. sırada bulunmaktadır.

Firmamız, Gıgaset iletişim ürünlerinin  Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Bunun yanı sıra  Panasonic, Motorola, Aselsan, Karel, Telesis, Multitek, Plantronics ve Yealink gibi birçok markanın iletişim ve tüketici elektroniği ürün gruplarında dağıtıcı olarak faaliyet göstermektedir.

Hızla değişen pazar dinamikleri ve sektörel gelişim, kendi markamız ile yeni ürünler oluşturma fikrini ortaya çıkartmıştır. Bu maksatla çalışmalarına hız veren firmamız tarafından Mirax markası yaratılmış ve Mirax Telekom ürünlerinin sektördeki markalar arasında yerini alması sağlanmıştır.

İnterkomTelekomünikasyon  genç,dinamik ve tecrübeli  kadrosuyla  yüksek teknolojiye sahip kaliteli iletişim ürünlerini Türkiye genelinde 2000’i aşkın toptan, bayii ve zincir mağaza satış noktasında kullanıcıların hizmetine sunmaktadır.

Misyonumuz ve Vizyonumuz

İnterkom Telekomünikasyon, iletişim sektöründeki yenilikleri takip ederek ,hayatı kolaylaştıran  kullanıcı dostu ürünleri pazara sunmayı ilke olarak benimsemiştir.  İş ortaklarımız ve kullanıcıların beklentilerine en uygun olacak şekilde  kaliteli ve istikrarlı hizmeti sağlamak temel değerlerimizdendir.

Saygılarımızla …

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN