Hakkımızda

Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Tersane Caddesi No:120 adresinde bulunan Akın Restoran, Türkiye’nin farklı bölgelerinden temin ettiği özel malzemelerle İstanbul’un tarihi atmosferini soluyabileceğiniz, Haliç kıyısında deniz havasıyla otantik bir ortam sunuyor. Sabah kahvaltısından, öğle vakti yemekli molalara, akşam ise yorgunluk sofralarında müşterilerini ağırlıyor.

Beyoğlu Belediyesi’nin denetimler sonucu Beyaz Zambak Belgesi’ni verdiği esnaflardan biri olan Akın Restoran’ın tüm bir İstanbul havasını soluyabileceğiniz tarihi mekânını ziyaret ediyoruz Smart Beyoğlu ekibi olarak. Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’ın selamıyla konuk olduğumuz Akın Restoran’da bizleri işletme sorumlusu Ceyhun Saraçoğlu bey karşılıyor. Tarihi bir ortamda, arka fonda hafif tonda çalan müzikle ve karşınızda bulunan tertemiz Haliç ile Ceyhun beyin sıcak karşılaması gelen müşterileri tek kelimeyle İstanbul karmaşasından çekip kurtaran bir mekân olduğunu hissettiriyor.

Akın Restoran’ı merak ediyoruz ve firmanın işletmecisi Ceyhun Saraçoğlu beye sözü bırakıyoruz.

“10 senedir sektördeyim ve 2 yıldır da Akın Restoran’ın Perşembe Pazarı Şubesini çalıştırıyorum. Müessesemizde kahvaltı bizim için önemlidir. Tüm ürünlerimiz doğal ve organiktir. Erzincan’dan tulum peyniri, Trabzon’dan tereyağı ve Antep’ten salça gibi köylerden getiriyoruz ürünlerimizi. Kahvaltımıza sabah 08.00’de başlıyoruz ve gece 24.00’e kadar mevcuttur. Müşterilerimiz kahvaltılık menü tercih ettiklerinde günün herhangi bir saatinde bulabilirler. Aynı zamanda favori yemeklerimizden özel sosuyla tere ciğerimiz, Anadolu’dan getirttiğimiz kuru patlıcanlarımız, biber salçamız ve etli dolmalarımız menümüzde yer alıyor.

Sunumlarımız da tıpkı ortamımız gibi doğal ve otantiktir. Nostalji müziklerimiz ve deniz manzaramızla müşterilerimiz tarihi bir İstanbul atmosferini müessesemizde solumaktadırlar.

İstanbul’un her yerinden ulaşım kolaylığı bulunan Karaköy Perşembe Pazarı’ndaki Akın Restoran’ımıza bekleriz.”

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN