Hakkımızda

1983 yılında Ersöz mutfak makineleri adı altında, sadece hazırlık ekipmanları üreterek, sektöre merhaba diyen şirketimiz, 2005 yılında EMPERO Markasını alarak sektöre hızlı giriş yaptı. Farklı üretim yapan 5 (beş) ayrı şirket kurarak bunları EMPERO GROUP çatısı altında topladı. Endüstriyel mutfak sektöründe paslanmaz çelikten oluşan; hazırlık, kafeterya, bulaşıkhane, pişirme, soğutma ekipmanları, teşhir ürünleri, raflar, gastronom evyeler, askeriye ve sivil toplum örgütleri tarafından kullanılan sahra mutfak ve mobil mutfakların imalatını yaparak rakiplerine fark atmayı başardı.
Bugün sektörde var oluşunun 33. Yılında tesis kapasitesini 33.000 m2’si kapalı, 12.000 m2’si açık olmak üzere, toplamda 45.000 m2’ye yükselten Empero, 2.500’e yakın farklı ürünü aynı çatı altında üreterek dünyada eşi ve benzeri olmayan modern üretim tesislerindeki, en üst teknolojiye sahip makine parkı ile profesyonel mutfakların çözüm ortağı olduğu gibi; dünya markası olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemektedir. 500’ün üzerinde imalat personeli ile üretilen ürünlerini, 50’nin üzerinde idari ve satış personelinin disiplinli çalışmaları ile yurtiçinde 300 ve yurtdışında 70 ülkede 290’a yakın bayi ve satış noktaları sayesinde ürünlerini pazara sunmaktadır. 125’in üzerinde yetkili servis ağı ile işin mutfağında kusursuz hizmet sunarak Türkiye’de sektöründe lider firma olmuştur.. Her geçen gün daha da büyüyen Empero, ürünlerinin % 52’sini başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, 70 ten fazla ülkeye ihraç ederek ülke ekonomisine katkı sağladığı gibi, dünyanın en hızlı büyüyen firmaları arasında yer almayı başarmıştır.
Türkiye’ de üretimi olmayan birçok kaliteli ürünü, JP markası adı altında ülkeye ilk defa ithal ederek iç piyasaya sunan EMPERO, kendi ürettiği ürünlerini de dünyanın her yerinde kolay kullanılabilecek şekilde tasarlayarak üretiyor. Bu sayede son kullanıcı ve bayilerine maksimum memnuniyet sunuyor. Yenilikçi çizgisini kaliteden ödün vermeden koruyan EMPERO, işin mutfağında kaliteli ürün ve hizmet sunabilmek için çalışan, üretim yaptığı her alanda liderliği hedefleyen bir firma olmuştur. Piyasada olmayan ürünleri üretmek ve üretimi daha önce yapılmış ürünleri daha kullanışlı hale getirmek adına Ar-Ge çalışmalarına da büyük önem veren Empero, endüstriyel mutfağa yeni bir anlayış getirerek, her alana ve bütçeye uygun etkili çözümler sunuyor. Bu doğrultuda sürekli kendisini geliştiren, araştıran ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına sürekli yatırım yapan EMPERO, dünya standartlarında yapılan kusursuz üretimler ve satış sonrası verilen hizmetler sayesinde bugün Türkiye’nin en büyüğü olmayı başarmıştır.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN