• ANASAYFA
  • ARA-BUL
  • ETKİNLİKLER
  • FIRSATLAR
  • İLANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
  • GALERİLER
  • BELEDİYEM
  • Oturum Aç

Kategoriler :

  • Beyoğlu Yaşam
  • Gezi
  • Yeme-İçme
  • Sanat
  • Belediye'den
  • Neler Yapılıyor?
  • İhale Duyuruları

Haberlerde Ara :

Popüler Haberler :

  • Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 29 Ekim'de başlıyor 22-10-2021 11:21
  • Dünyanın ilk ve tek okçuluk müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 19-10-2021 09:16
  • Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi 29 Ekim'deki açılışa hazırlanıyor 18-10-2021 10:37
  • Galata Mevlevihanesi Müzesi 15-10-2021 14:34
  • İstanbul Sinema Müzesi 11-10-2021 09:14

Başkan Demircan aşure dağıttı

Muharrem ayı dolayısıyla Hasköy Sahilde düzenlenen aşure günü etkinliğine katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramı yaptı.
  • 08-10-2017 14:42
  • 328
  • Belediye'den

Beyoğlu’nda muharrem ayı dolayısıyla aşure günü etkinliği düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı Cemevi ve Örnektepe Pir Sultan Abdal Derneği işbirliğiyle Hasköy Sahilde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş, Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Erdal Baba ve Okmeydanı Cemevi Dedesi Eren Yıldırım katıldı. Günün anlamına binaen yapılan konuşmaların ardından Aşure kazanının başına geçen Başkan Demircan, vatandaşlara aşure dağıttı.

CENABI ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Başkan Demircan, etkinlikte yaptığı konuşmasında oruç tutmanın önemine dikkat çekerek, “Oruç bizim için çok kıymetlidir. Çünkü oruç nefsi ve bedeni terbiye ediyor. Ramazan orucumuzun ardından şimdi de Muharrem orucumuzu tuttuk. Bugün de aşure etkinliğinde bir aradayız. Aşurenin içerisinde ne kadar farklı malzeme var ve hepsi bir arada çok güzel. Biz de bir arada olduğumuzda çok güzeliz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İRADESİNİ GÖSTEREN CANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü ise, “Muharrem ayı vesilesiyle düzenlenen bu aşure etkinliğinde sizlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duydum. Bu etkinlikte bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek birlik ve beraberlik iradesini gösteren canlara da şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadelerini kullandı.

Etiketler

Paylaş
Önceki Başkanımız Demircan'ın okul buluşmaları hız kesmiyor! Sonraki14. Çocuk Filmleri Festivali Beyoğlu’nda başladı
© SmartBeyoğlu 2022. Tüm hakkı saklıdır.