• ANASAYFA
  • ARA-BUL
  • ETKİNLİKLER
  • FIRSATLAR
  • İLANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
  • GALERİLER
  • BELEDİYEM
  • Oturum Aç

Kategoriler :

  • Beyoğlu Yaşam (3)
  • Gezi (3)
  • Yeme-İçme (3)
  • Sanat (3)
  • Belediye'den (3)

Haberlerde Ara :

Popüler Haberler :

  • İsviçre Başkonsolosu Thöni’den Başkan Yıldız'a Ziyaret 24-01-2020 17:03
  • Yazar Tanpınar’ın Hatıraları Beyoğlu’nda Yaşatılıyor 24-01-2020 13:28
  • 4. Etnospor Kültür Festivali Fotoğraf Sergisi Açıldı 23-01-2020 21:24
  • 'Münir Özkul / Ayşen Gruda Film Afişleri' Sergisi 23-01-2020 21:25
  • Beyoğlu'nda 'Sinema Akademisi' Açılıyor 23-01-2020 13:39

Başkan Demircan işin mutfağında

Beyoğlu’nda kurulan iftar sofralarında ikram edilen yemeklerin pişirildiği Aşevini ziyaret eden Başkan Demircan, “Beyoğlu Belediyesi her akşam 4 noktada Ramazan iftar sofrası kuruyor. Kurduğu bu sofralarda ağırladığı insanların yemeğini de kendi personeli ile bizzat imal edip paketliyor ve akşam servis ediyor.” dedi.
  • 17-05-2018 18:44
  • 199
  • Belediye'den

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklarda kurulan iftar sofraları vatandaşların buluşma noktası oldu. Beyoğlu Belediyesi Aşevi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca vatandaşlara sıcak yemek ulaştırabilmek için hummalı bir çalışma başlattı. Kasımpaşa da bulunan Aşevini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşların yemekleri çok beğendiğini belirten Başkan Demircan aşçılara teşekkür etti.

VATANDAŞLARIMIZI EV SAHİBİ HASSASİYETİYLE, BİR AİLE GİBİ AĞIRLIYORUZ

Aşevinde hijyenin ve sağlığın ön planda tutulduğunu belirten Başkan Demircan, “Ramazan ayı rahmet ve bereket ayı. Kendisini en çok hissettirdiği yer ise iftar sofraları. Beyoğlu Belediyesi her akşam 4 noktada Ramazan iftar sofrası kuruyor. Kurduğu bu sofralarda ağırladığı insanların yemeğini de kendi personeli ile bizzat imal edip paketliyor ve akşam servis ediyor. Burada hijyen çok önemli. Belediye işletmelere ruhsat verirken en dikkat ettiği konu hijyendir. Belediye kendi yaptığı işi temiz ve şeffaf bir şekilde saygınlıkla yapmalı ki bir başkasını da denetleyebilsin. Bu yüzden biz vatandaşlarımızı ev sahibi hassasiyetiyle, bir aile gibi ağırlıyoruz. Ramazan’ı bu hissiyatla geçirmeyi tercih ediyoruz.” dedi.

4 AYRI NOKTADA 7 BİN KİŞİYE İFTAR

Günlük 7 bin kişilik iftar yemeğinin hazırlandığı Aşevinde iftar vaktine saatlere kala pişirilen yemekler paketlenerek Beyoğlu Belediyesi’nin Taksin Meydanı, Hasköy Sahil ve ilçenin farklı mahallelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşturuluyor. İftar sofralarına katılamayan hasta ve yaşlılar için ise evlere yemek servisi yapılıyor.

Etiketler

Paylaş
Önceki Başkanımız Demircan'ın okul buluşmaları hız kesmiyor! SonrakiHayvanları mümkünse gerçekten sahiplenmeliyiz
© SmartBeyoğlu 2021. Tüm hakkı saklıdır.