• ANASAYFA
  • ARA-BUL
  • ETKİNLİKLER
  • FIRSATLAR
  • İLANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
  • GALERİLER
  • BELEDİYEM
  • Oturum Aç

Kategoriler :

  • Beyoğlu Yaşam
  • Gezi
  • Yeme-İçme
  • Sanat
  • Belediye'den
  • Neler Yapılıyor?
  • İhale Duyuruları

Haberlerde Ara :

Popüler Haberler :

  • Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 29 Ekim'de başlıyor 22-10-2021 11:21
  • Dünyanın ilk ve tek okçuluk müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 19-10-2021 09:16
  • Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi 29 Ekim'deki açılışa hazırlanıyor 18-10-2021 10:37
  • Galata Mevlevihanesi Müzesi 15-10-2021 14:34
  • İstanbul Sinema Müzesi 11-10-2021 09:14

Beyoğlu'nda yaz okullarına katılan 5 bin öğrenci sertifikalarını aldı

Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları’nın kapanış programında konuşan Başkan Demircan, “Beyoğlu Yaz Okullarına bu yıl 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her şeyimiz, onları sürekli eğitime tabi tutmak; yaz aylarında ailelere destek olmak üzere bu organizasyonu yaptık.” dedi.
  • 12-08-2017 17:40
  • 358
  • Belediye'den

Beyoğlu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede yaşayan çocuklar için her yıl açtığı Yaz Okulu bu yıl da yoğun ilgi gördü. Gençlik Merkezleri ve Semt Konaklarında açılan yaz okulunda yaklaşık 5 bin öğrenciye değerler eğitimi derslerinin yanı sıra sportif ve sanatsal branşlarda da eğitimler verildi. Öğrenciler, sekiz hafta süren eğitimlerin ardından Hasköy Sahil’ de düzenlenen ‘Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları Kapanış Programı’ ile sertifikalarını aldı. Öğrencilerin sahne performanslarıyla büyük beğeni topladığı programa; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra binlerce öğrenci ve veli katıldı.

ÖĞRENCİLER SAHNE PERFORMANSLARIYLA TAM NOT ALDI

Adeta bir şölen havasında gerçekleştirilen program, çocuk Mehteran Takımının gösterisiyle başladı. Daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti, Tiyatro gösterileri, ilahi dinletileri ve Halk oyunları gösterisiyle devam eden programda, öğrencilerin sahne performansı katılımcıların büyük beğenisini topladı. Dereceye giren öğrencilere madalyalarının da takdim edildiği program, yaz okullarına katılan öğrencilere Katılım Sertifikalarının verilmesiyle son buldu.

YAZ OKULLARIMIZA BU YIL 5 BİN ÇOCUĞUMUZ KATILDI

Dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Yaz okulları aileler ve çocukları için çok önemli bir ihtiyaç. Çünkü yaz tatili bir hayli uzun oluyor. Haziran’dan Eylül’e kadar. Çocuklar tatil yaptıklarından arada bir boşlukta oluyorlar. İşte biz de o arayı doldurmak için spor, kültür, sanat, tiyatro, kuran okuması gibi birçok branşın bulunduğu güzel bir yaz programı paketi yaptık. Yaz Okullarımıza bu yıl 5 bin çocuğumuz katıldı. Bugün de onların final günündeydik. Güzel renkli görüntülere sahne oldu. Yavrularımız her şeyimiz, onları sürekli eğitime tabi tutmak; yaz aylarında ailelere destek olmak üzere bu organizasyonu yaptık. Ben bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler

Paylaş
Önceki Başkanımız Demircan'ın okul buluşmaları hız kesmiyor! SonrakiDeneme bir içerik örnek
© SmartBeyoğlu 2022. Tüm hakkı saklıdır.