Demircan: "Beni sahada siz temsil ediyorsunuz"
- 01-02-2016 11:32
- 507
- Belediye'den

Beyoğlu Belediyesi çalışan tüm personeli için doğum günü pastası kesecek. Geçtiğimiz yıl belediye binasında yapılan doğum günü etkinliklerinin, çalışanlar tarafından olumlu bulunması ve çalışanlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmesi sonucu yakalanan olumlu havanın tüm personele yayılması için çalışan İnsan Kaynakları Müdürlüğü, yeni yıl ile birlikte tüm personele doğum günü kutlaması yapacak.
BAŞKAN ÇALIŞAN PERSONEL İLE PASTA KESTİ
Bu kapsamda 2016 yılının ilk doğum günü pastası, yapmış oldukları çalışmalar ile tüm Beyoğlu halkının kalbini kazanan temizlik işleri personeline yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Ocak ayı doğumlu personel ile bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, alkışlar arasında pasta kesti, bol bol hatıra fotoğrafı çektirip çalışanlar ile sohbet etti.
PERSONELİMİZE ÖNEMLİ OLDUĞUNU HİSSETTİRMEK İSTEDİK
Başkan Demircan burada yaptığı konuşmada, insanların birbirlerine değer vermeyi unuttuklarına dikkat çekerek, “Birbirimize değer veriyoruz ama değer verdiğimizi ifade etmeyi unutuyoruz. Dolayısıyla biz bir süredir Beyoğlu’nda personelimize doğduğu günde kendisini önemli hissetmesini sağlamak için bu programa başladık. Bu günde Ocak ayı içerisinde doğan personelimize anlamlı bir kutlama yaparak onlar için bir pasta keselim dedik. İyi ki varsınız.” dedi.
BİRBİRİMİZE KIYMET VERELİM
Beyoğlu Belediyesi’ni başkanın temsil ettiğini, işçilerin de başkanı temsil ettiğini belirten Başkan Demircan, “sahada çalışmalarınız ile beni siz temsil ediyorsunuz. O halde, bana düşen size kıymet vermektir. Size düşen ise bana kıymet vermektir. Hep birlikte birbirimize kıymet verelim. Cenab-ı Allah sizi böyle birbirine kıymet veren insanlardan eylesin,” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, doğum günü olan herkesi tek tek tebrik eden Başkan Demircan, doğum günü hediyesi olarak da içerisinde çikolata olan özel tasarlanmış şekerlik hediye etti.