• ANASAYFA
  • ARA-BUL
  • ETKİNLİKLER
  • FIRSATLAR
  • İLANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
  • GALERİLER
  • BELEDİYEM
  • Oturum Aç

Kategoriler :

  • Beyoğlu Yaşam
  • Gezi
  • Yeme-İçme
  • Sanat
  • Belediye'den
  • Neler Yapılıyor?
  • İhale Duyuruları

Haberlerde Ara :

Popüler Haberler :

  • Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 29 Ekim'de başlıyor 22-10-2021 11:21
  • Dünyanın ilk ve tek okçuluk müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 19-10-2021 09:16
  • Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi 29 Ekim'deki açılışa hazırlanıyor 18-10-2021 10:37
  • Galata Mevlevihanesi Müzesi 15-10-2021 14:34
  • İstanbul Sinema Müzesi 11-10-2021 09:14

Okmeydanı hareketini ve bereketini buldu

Cazibe merkezi haline gelen Okmeydanı’nda Beşler Sucuk’un hizmete giren yeni şubesinin açılış törenine katılan Başkan Demircan, “Okmeydanı’nda tapu sorununun çözülmesi ve Fatih Sultan Caddesi’nde yaptığımız düzenleme çalışmaları ile bu cadde de tıpkı İstiklal Caddesi gibi hareketini ve bereketini buldu.” dedi.
  • 28-06-2017 12:35
  • 472
  • Başkandan

Hayata geçirilen dev projelerle cazibe merkezi haline gelen Beyoğlu’nda yeni açılan işletmelerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Tapu sorununun çözülerek kentsel dönüşüm için çalışmaların başladığı Okmeydanı’nda yeni bir işletme daha hayat buldu. Beşler Sucuk yeni şubesini Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak açılış kurdelesini kesti.

OKMEYDANI’NIN GELECEĞİNE HERKES İNANIYOR

Başkan Demircan açılışta yaptığı konuşmasında, Okmeydanı’nda yeni bir heyecan ve yeni bir güzelliğin olduğunu belirterek “Beşler Sucuk burada bir şube açıyor. Bu ticarethanenin hayırlar, uğurlar ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyoruz. Okmeydanı’nda tapu sorununun çözülmesi ve Fatih Sultan Caddesi’nde yaptığımız düzenleme çalışmaları ile bu cadde de tıpkı İstiklal Caddesi gibi hareketini ve bereketini buldu. Giderek her gün üzerine koymaya devam ediyor. Bu güzel dükkanlar, bu güzel vitrinler Okmeydanı halkının hak ettiği güzelliklerdir. Bütün bu güzellikler büyük Okmeydanı dönüşümünün de bir nevi habercisidir. Okmeydanı’nın geleceğine herkes inanıyor. Herkes iyi bir yolda yürüğümüzü biliyor.” dedi.

Etiketler

Paylaş
Önceki Başkanımız Demircan'ın okul buluşmaları hız kesmiyor! SonrakiDenizcilik ve Kabotaj Bayramı 91. yıl kutlamaları
© SmartBeyoğlu 2022. Tüm hakkı saklıdır.