Hakkımızda

Flower Ayakkabının serüveni 1998 yılında Halil Çiçek ile Süleyman Çiçek’in Bağdat Caddesindeki mağazayı açmasıyla başlar. O günden günümüze Flower Ayakkabı çağın koşullarına, modaya ve teknolojiye uyarak siz müşterilerine en üst düzeyde hizmet vermeye çalışmaktadır.
1993’ten beri süre gelen üretimimiz 1998 yılında Flower markası ile yepyeni bir boyut kazandı. İstanbul Merter’deki tesisimizde ileri teknoloji ile üretilen bay-bayan ayakkabı, çanta ve kemer modelleri müşterilerimiz tarafından büyük beğeni toplamaya devam etmektedir.
İstanbul’da ve yurt dışında bulunan mağazalarımızla en yakınınızda olmaya çalışıyoruz. Bütün mağazalarımızda eğitimli, güler yüzlü, sizin isteklerinizi en iyi şekilde anlayabilen satış ekibimizle sizlere en iyi hizmeti sunma çalışmaktayız.
Müşterinin beğenisine uygun şık tasarım seçenekleri ile en üstün kalite standartlarına göre üretim yapmak ve bunu sizlere en uygun fiyat seçenekleri ile sunmak daima öncelikli ilkelerimiz olmuştur. Bu nedenle tüm ürünlerimiz garanti kapsamındadır ve mağazalarımızda sizlere hizmet vermek üzere yetiştirilmiş personelimiz sadece satış için değil, satış sonrasında da destek için hizmetinizdedir.
Flower Ayakkabı hayatınızın vazgeçilemeyenlerinden olacak.
Biz ayaklarınıza iyi bakarız.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN