Hakkımızda

Antre Gourmet Shop yöresel Türk peynirlerini kentli kültürle buluşturma hedefiyle 2000 yılında kuruldu. Türkiye’nin peynir çeşitliliğini modern sunumla buluşturan mağaza konsepti ile yiyecek sektöründe yerel üretim temasının ilk noktası oldu. 2003 ve 2016 Yılında Hürriyet gazetesi tarafından “En iyi peynir satış mağazası” seçildi.

Antre Gourmet Shop’un ardından, kurulan pazarlama şirketi yerel üretimin en özel ürünlerini otel/restaurant mutfakları ile buluşturdu. Türk peynir çesitliliğinin profesyonel mutfaklarda kullanımının yaygınlaşmasına imkan sağlandı. Antre Gourmet, pazarlama şirketi Bural Gıda Ltd. Stı ile kahvaltı grubunda başarıyla yürüttüğü dağıtım koluna, 2015 yılında Yörsan ana bayiliğini ekleyerek pazar payını hızla büyütmektedir.

Antre Gourmet, Türkiye’nin peynirlerini sadece kendi bölgesinden, peyniri iyi bilen geleneksel yapıyı koruyan küçük üretici ailelerinin üretimlerinden seçerek, sürdürülebilir yapıyı kurma yolunda yerel peynirleri değerli hale getiren çalışmalarını sürdürmektedir. Antre Gourmetçatısı altındaki ürünlerin tamamı geleneksel yöntemler ile katkısız olarak üretilmektedir. Tüm üreticiler üretim izin belgesi ve çeşitli kalite belgelerine (İSO9000, İSO22000, İSO9001, v.b) sahip, hijyen kurallarına uygun koşullarda üretim yapmaktadır.

Antre Gourmet ürünlerinin periyodik olarak üretici ziyaretleri ve gıda tetkik laboratuvarlarında analizleri yapılmaktadır. Yerel ürünler konusunda yapılan çalışmalar sadece peynir ile sınırlı kalmayıp, zeytinyağından, bala, nar ekşisinden, tereyağına, cevizden, pekmeze yüzlerce farklı kategoride müşterilerine çözüm odaklı hizmetler sunmaktadır.

Türkiye’nin peynir zenginliğinin yurt dışındaki gibi bir değere dönüştürme hedefine dönük olarak farklı alanlarda calışmalar yürütülmektedir. Profesyonellere yönelik peynir tadım- sunum toplantılarının yanında, çeşitli kurumlara peynir eğitimleri ve danışmanlık verilmektedir. 2000 yılından itibaren Türkiye’yi dolaşarak edindikleri tecrübe ve bilgi birikimlerini Neşe Biber ve Berrin Bal Onur ‘un anlatımları , Ahmet Ağaoğlu’nun fotoğrafları ile görsellenen İş Bankası Kültür Yayınları tarafından 2015 yılında basılan “PEYNİR AŞKINA” isimli kitap ise raflardaki yerini aldı.

Etiketler

Galeriler

Yorumlar - 0

Yorum Yap ve Değerlendir

Yorum yapabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir.
Giriş Yap veya Kayıt Ol

Çalışma Saatleri :

Şu anda açık
  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00

Bu senin işletmen mi?

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Lütfen yeni müşteri bulmak için ücretsiz araçlarımızı kullan. SAHİPLEN